Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sweet Fly Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pictura diamante decor Craciun
6402 lei
Brand
PICTURA DIAMANTE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pictura diamante: Decor de Craciun

Poti aduce stralucirea diamantelor in casa ta cu acest minunat tablou creat chiat de tine. Pictura cu diamante este o activitate creativa prin care poti realiza tablouri uimitoare cu ajutorul margelelor colorate cu aspect de diamante. Tablourile incep sa prinda viata odata cu lipirea primelor diamante pe panza de lucru, fiecare la locul indicat pe schema, folosind stiloul si ceara incluse in pachet. Panza de lucru este deja imprimata cu modelul final, ceea ce face ca aceasta activitate sa fie facila si placuta, la indemana oricui. Incearca pictura cu diamante si vei descoperi o activitate relaxanta, destinata atat adultilor, cat si copiilor, din care va rezulta un tablou incredibil de frumos si de stralucitor. Toate materialele necesare sunt incluse in pachet: panza de lucru cu imagine tiparita si suprafata adeziva, margele tip diamante sortate dupa culori cu simboluri ce corespund cu locul lor pe imagine, de dimensiuni 2,5x2,5 mm cu 9mm margini pentru o reflexie mai buna si mai luminoasa a luminii, o tavita pentru diamante, un recipient cu ceara speciala, un stilou special pentru prinderea si plasarea diamantelor si un ghid ilustrat de instructiuni. Pasi de lucru in realizarea tabloului cu diamante:

1. Asezati panza de lucru pe o suprafata plana si indepartati folia protectoare de deasupra. Aceasta poate fi indepartata integral sau partial, pe masura ce aplicati diamantele

2. Alegeti primul simbol de pe panza, de unde doriti sa incepeti realizarea tabloului si apoi punguta cu diamantele corespunzatoare si puneti-le in tavita speciala.

3. Deschideti recipientul cu ceara si apasati cu stiloul in el de cateva ori, apoi prindeti cu stiloul unul din diamantele din tavita. Acesta se va lipi de varful stiloului si tot ce trebuie sa faceti este sa puneti diamantul pe simbolul corespunzator de pe panza de lucru. Continuati astfel pana cand tot tabloul este terminat. In cazul in care doriti sa intrerupeti temporar activitatea, reatasati folia protectoare pe panza de lucru, pentru a o proteja de praf.

Dimensiunea picturii este de 15 * 15 cm.

Rama foto nu este continuta.

Pictura cu diamante poate fi o solutie potrivita pentru cresterea stimei de sine, pentru reducerea stresului, pentru echilibrarea emotionala. Poate cultiva rabdarea si increderea in sine atat a copiilor, tinerilor si varstnicilor.

Atentie! Diamantele au dimensiuni mici nu sunt potrivite pentru copii. Copiii pot lucra numai sub supravegherea stricta a unui adult.
Din Gura in Gura